skip to Main Content
937 989 100 610 579 191 Dill-Dij de 9-13:30h i de 16-19h. | Div. de 8h a 14h. info@belmonteassessors.com

Descobrint Belmonte Assessors

Descobrint Belmonte Assessors

Belmonte Assessors, la història d’una petita empresa familiar

Belmonte Assessors és un despatx modern i polivalent que va tenir els seus inicis en una petita habitació a la Ronda Alfons X de Mataró. Ara fa just cinquanta anys, l’any 1970, en Lluís Belmonte va instal·lar un estudi al pis on vivia per començar la seva carrera professional oferint serveis d’assessorament a empreses.

1970, en Lluís Belmonte comença la seva carrera professional oferint serveis d’assessorament a empreses.

Al cap de dos anys, Lluís va decidir llogar el pis i va obrir un despatx més gran. Es va dedicar a contractar a gent i va decidir col·laborar amb una empresa d’un familiar per tal d’ajudar a informatitzar el negoci. Aleshores, es va crear la societat LBS S.L..

Durant els anys posteriors, va seguir amb la seva activitat a un nou local a la Ronda Alfons X número trenta-set i va crear la societat RDA 37. D’aquesta manera, es va aconseguir expandir el negoci augmentant el nombre de treballadors i els seus fills van començar a participar: en David, l’Helena, l’Àurea i la Susanna.

El 1993, l’empresa es va traslladar a la Torre d’Ara i va passar a dir-se Belmonte Assessors S.L. En aquest moment, disposava de molts treballadors fins al 2005, que es va traslladar al carrer de la Bobinadora. La gestió de l’empresa la va començar a portar en David. Però, malauradament, va morir l’any 2011 i va passar a gestionar-la l’Helena Belmonte. 

Varen ser uns anys plegats de canvis i reptes difícils d’assolir, però l’esforç i la constància de l’equip van fer que el negoci seguís endavant, aconseguint mantenir el volum de clients.

L’esforç i la constància de l’equip van fer que el negoci seguís endavant.

Llavors, el negoci va començar a centrar-se en petites i mitjanes empreses i autònoms fins al dia d’avui. Aquest any 2020, s’han traslladat les oficines al centre de Mataró

Podeu consultar la nova localització clicant la imatge següent:

Belmonte Assessors adreça

Equip i serveis que oferim

Actualment, l’empresa compta amb un equip de 7 professionals repartits en els departaments d’assessoria comptable, fiscal, laboral i mercantil, juntament amb la col·laboració de professionals com advocats, auditors i assegurances.

Pots fer clic a la imatge per consultar els serveis de Belmonte Assessors:

Serveis de Belmonte Assessors

 

Confiem que l’equip de Belmonte Assessors S.L. continuï creixent i, alhora, enfortir els llaços de l’empresa i els seus components. Vetllem en tot moment pel benestar i comoditat dels nostres treballadors i socis. I, sobretot, pel benestar dels nostres clients, de manera que puguem seguir construint la història de Belmonte Assessors amb nous projectes i nous membres. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
X