skip to Main Content
937 989 100 610 579 191 Dill-Dij de 9-13:30h i de 16-19h. | Div. de 8h a 14h. info@belmonteassessors.com

Notificacions Electròniques: Dies de Cortesia

Notificacions Electròniques: Dies De Cortesia

Si sou empresaris, us interessarà saber que teniu l’opció de seleccionar fins a 30 dies naturals a l’any (consecutius o no) on l’Agència Tributària no podrà enviar notificacions a la vostra bústia electrònica. Aquests són els anomenats “dies de cortesia”.

Com sol·licitar els dies de cortesia?

Per sol·licitar els dies en els quals Hisenda no us podrà enviar notificacions electròniques accediu, mitjançant el certificat electrònic, al portal “les meves notificacions” de la Seu Electrònica. Feu clic a “Sol·licitar dies en què no es posaran notificacions a l’adreça electrònica habilitada” i us apareixerà un calendari anual on podreu seleccionar els dies.

És important tenir en compte que la selecció dels dies de cortesia s’ha de realitzar amb una antelació mínima de 7 dies naturals.

Des de Belmonte Assessors us volem oferir alguns consells i combinacions per a l’hora d’escollir els dies de cortesia:

Les notificacions electròniques s’entenen com a rebudes quan transcorren 10 dies naturals des del dia següent a l’enviament de la notificació. És a dir, hi ha un marge de deu dies per a considerar que la notificació ha estat rebuda. D’aquesta manera, si opteu per no rebre notificacions durant les vostres vacances, no cal que seleccioneu exactament els mateixos dies de cortesia que els dies que estareu de vacances. Gràcies a aquest marge de 10 dies podeu seleccionar menys dies de cortesia, guardant-vos uns quants per més endavant.

Exemple. L’empresa tanca tot el mes d’agost i decidiu no rebre notificacions durant aquest període. Si inicieu el termini de cortesia el dia 1 d’agost, podeu finalitzar-lo el dia 22. Així doncs, com que disposeu de 10 dies de cortesia, si rebeu una notificació el dia 23 d’agost, encara estareu a temps d’accedir-hi al tornar de vacances.

Per tant, us quedaran uns dies sobrants que podeu repartir durant altres períodes de l’any.

Per últim, us aconsellem que reviseu, sobretot, la bústia electrònica abans de marxar de vacances per assegurar no haver rebut alguna notificació i tenir marge de temps per a respondre-la.

 

No dubteu en contactar amb Belmonte Assessors, on us ajudarem a realitzar qualsevol gestió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
X