skip to Main Content
937 989 100 610 579 191 Dill-Dij de 9-13:30h i de 16-19h. | Div. de 8h a 14h. info@belmonteassessors.com

El nou Despatx

El Nou Despatx

El passat mes de gener, vam traslladar les oficines de Belmonte Assessors al centre de Mataró. Entre altres motius, per portar a terme una millora en el negoci i adaptar-nos a les necessitats de l’entorn i dels consumidors. 

Després de vint-i-set anys situat als afores de la ciutat, El Despatx ha estat traslladat en una zona molt comercial i de millor accés per tots. 

El fet d’haver travessat uns anys difícils en molts aspectes, la necessitat d’un canvi en l’empresa es feia imprescindible. És per això, que tot l’equip de Belmonte Assessors ens trobem amb moltes ganes d’emprendre aquesta novetat on, segur, seguirem treballant per oferir el millor assessorament en els àmbits Comptable, Fiscal, Laboral i Mercantil.

El Despatx ha estat traslladat en una zona molt comercial i de millor accés per tots. 

Les noves oficines

La nova ubicació de Belmonte Assessors, a diferència de l’anterior, es troba just al centre de Mataró. Concretament, al Carrer Argentona núm. 18

Al ser una zona molt comercial, ens hem vist amb la necessitat de modificar lleugerament l’horari. A partir d’aquest moment, les oficines es trobaran obertes al públic els dies i les hores següents:

  • De dilluns a dijous: de 9h a 13:30h i de 16h a 19h.
  • Divendres: de 8h a 14h.

El nou local és molt més acollidor que els anteriors. Aquest, és un dels principis que buscàvem per tal de fer sentir al client còmode i, d’aquesta manera, aconseguir que rebi un tracte personal per part de l’empresa. 

El local disposa de dues plantes: 

  • A la planta baixa hi ha el magatzem, l’arxivador i un despatx de l’informàtic. 
  • La primera planta compta amb un escriptori per a cada treballador, i una sala de reunions. Aquesta última és imprescindible per tal de realitzar un treball proper, eficient i ràpid. Aquesta part del nou local també hi trobem un despatx per a l’Helena (la persona que gestiona el negoci), i un petit pati amb un lavabo. 

Belmonte Assessors - C/Argentona 18, Mataró

Belmonte Assessors – Carrer Argentona nº18, Mataró

Inauguració

Per celebrar plegats aquest canvi i a fi que pugueu conèixer el nou local, farem una inauguració el pròxim divendres 28 de febrer, de 17h a 19h. On, per descomptat, hi esteu tots convidats. Hi haurà un servei d’aperitiu i begudes per crear un ambient familiar i alhora poder-nos conèixer uns als altres. 

Us esperem a tots aquest divendres 28 de febrer, al nou local, amb els braços oberts i amb ganes de començar aquesta nova etapa de Belmonte Assessors S.L.!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
X